Skoči na glavni sadržaj

Honeywell (NYSE: HON) objavio je da ga je predložila neovisna konzultantska tvrtka koja je dobila upute od proizvođača duhana - British American Tobacco Limited, Imperial Tobacco Limited, JT International SA i Philip Morris International - pronaći prikladne dobavljače za pomoć onima u lancu opskrbe duhana u skladu s EU Direktivom o duhanskim proizvodima (TPD) II. Ponuda Honeywella rješenje je koje će se temeljiti na povratnoj vrijednosti proizvođača prema članku 15 (7) TPD II.

Direktiva EU-a zahtijeva od gospodarskih subjekata u duhanskoj industriji - uključujući distributere, špeditore i pružatelje logistike - da identificiraju i prate lanac čuvanja duhanskih proizvoda do pojedinačnog paketa kako se kreću od proizvodnje do prodajnog mjesta. Rok za ove operatore da implementiraju rješenje za praćenje je 20. svibnja 2019. godine.

“Za mnoge tvrtke koje podržavaju lanac opskrbe duhana, usklađenost s TPD II imat će značajan utjecaj na poslovanje”, rekao je Taylor Smith, glavni marketinški direktor za poslovanje Honeywell Productivity Products. „Honeywell je razvio sve aspekte rješenja kako bi ispunio zahtjeve TPD II - hardver, softver i usluge podrške - dajući im mogućnost da učinkovitije podrže rješenje za korisnike koji ne žele raditi s više tvrtki. Gospodarski subjekti također mogu imati koristi od lokalne podrške naše ogromne mreže tisuća prodavača diljem Europe. “

Honeywellovo skalabilno rješenje za praćenje i praćenje omogućuje tvrtkama da prate pojedinačne proizvode s jedinstvenim identifikacijskim kodovima na čitavom nizu tržišta. Softverski paket tvrtke Track & Trace pokreće se na platformi za oblak Honeywell Movilizer i pruža preglednost od početka do kraja i elektroničku dokumentaciju o tome gdje je predmet prošao cijeli lanac opskrbe.

Za više informacija o Honeywell-ovim rješenjima za praćenje i praćenje i kako se pridržavati direktive, posjetite web stranicu.