Skoči na glavni sadržaj

Rješenja za inventure - Android terminali


ANDROID – Software as a Service

Svijet Windows terminala odlazi u prošlost odlukom Microsofta koji ukida svaki oblik podrške za navedenu platformu. Tržište preuzimaju Android terminali koji nude puno više mogućnosti i „future ready“ status. U skladu s trendovima, među prvim smo tvrtkama koja je svoj razvoj okrenula Android platformi koja ima neusporedivo veće mogućnosti i dodatne benefite za pomoć u svim aspektima poslovanja.

 

 
Rješenja za inventure

 

Inventarium 1

Aplikacija Inventura 1 koncipirana je na isti način kao i Windows verzija, no u Android verziji aplikaciju nije potrebno kupiti, već ju je moguće unajmiti na određeni vremenski period što smanjuje troškove kao i potrebnu informatičku podršku unutar Vaše tvrtke. Intuitivno i jednostavno grafičko sučelje prilagođeno je svim korisnicima i čini posao inventure lakšim i manje stresnim. Na Vama je da Android terminalom čitate barkod i unosite količinu, ostalo ćemo mi!

 

 
Rješenja za inventure

 

Inventarium 2

Naprednija verzija Inventure 1 je Inventura 2. Ona koristi bazu podataka o proizvodima koja se Back Office programom šalje na terminal. Glavna prednost naprednije verzije je povratna informacija operateru o nazivu artikla i količini za vrijeme izvoza podataka što znatno olakšava cjelokupni posao i smanjuje greške.

 

 
Rješenja za inventure

 

Multifunkcionalnost

Obje verzije, osim poslova inventure, nude mogućnost kreiranja drugih dokumenata vezanih na barkod i količinu kao što su primka, skladišnica, međuskladišnica, izdatnica, povratnica, te otpremnica kako bi kupljena oprema (terminal) maksimalno poslužila i olakšala svakodnevno poslovanje. Time aplikacija postaje multifunkcijski alat za kreiranje i punjenje različitih dokumenata što je kod konkurentnih rješenja često predmet nadogradnji uz doplate za svaki pojedini dokument.

 

 
Rješenja za inventure