Skoči na glavni sadržaj

Evolis Edikio Flex - Price Tag & Guest Edition


24 mjeseciPisači karticaOpremaEvolis

Jedinstveno rješenje koje Vaše vitrine ili buffet postave pretvara u čistu eleganciju

 

Tzv. food card printeri, odnosno, printeri za ispis kartica koje imaju sve potrebne certifikate za primjenu kod hrane (buffet/catering prezentacija/specifikacija kraj hrane, umetanje u hranu s ciljem specificiranja detalja kao npr. kod slastica/sladoleda, izrada cjenovnih kartica) što uvelike olakšava specificiranje vrste hrane, prisutnih alergena. Isti printer moguće je iskoristiti i za kreiranje profesionalnih i vrlo efektnih kartica s cijenama. Dovoljno je samo da preuzmete besplatni Edikio Price Tag softver i koristite istu opremu kao i za Guest soluciju. Sva oprema (kartice, držači, ribboni) posjeduju TÜV Rheinland i ISEGA certifikat i u potpunosti su sukladni za navedenu upotrebu.

 

Također, isti printer, uz zamjenu ribbona/tonera, može poslužiti i za tisak VIP kartica, propusnica za evente ili posebne prostore hotela, kao i sve ostale potrebe (keycard, iskaznice zaposlenika, itd.). Proizvođač je europski, kao i kompletno svi printeri i dijelovi (proizvodnja u Francuskoj) što garantira visok stupanj kvalitete.

Osim printera i kartica, u ponudi se nalazi i nekoliko vrsta pratećih stalaka koji dodatno ističu ovakvo premium rješenje.

 

Vizualne prezentacije Edikio Guest & Price Tag rješenja nalaze se na sljedećim poveznicama:

 

https://www.youtube.com/watch?v=PrJ6pOs13R8

https://www.youtube.com/watch?v=q4fjEerf2qk

https://www.youtube.com/watch?v=v04DVlV70f0

 

Sve tehničke informacije možete pročitati u datotekama:
*slike su simbolične